توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار دادستانی به کسانی که به امنیت روانی مردم خدشه وارد می‌کنند | فضای مجازی رصد می‌شود

  • کد خبر: ۳۰۵۰۴۰
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۷
هشدار دادستانی به کسانی که به امنیت روانی مردم خدشه وارد می‌کنند | فضای مجازی رصد می‌شود
دادستانی کل کشور با اشاره به اقدام دادستانی تهران در برخورد قضایی با یک روزنامه و ۲ فعال سیاسی و فضای مجازی در اطلاعیه‌ای به کسانی که به امنیت روانی مردم خدشه وارد می‌کنند، هشدار داد و تاکید کرد این روند با رصد ویژه ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه ۲۱ آذر) در دیدار اقشار مختلف مردم در سخنانی پیرامون تحولات اخیر منطقه با اشاره به عده‌ای که کارشان خالی کردن دل مردم و ترساندن آنها است، گفتند: برخی در خارج از کشور و با رسانه‌های فارسی‌زبان این کار را می‌کنند که جور دیگری باید با آنها برخورد کرد، اما در داخل کسی نباید این کار را بکند و اگر کسی در تحلیل یا بیان خود به‌گونه‌ای سخن بگوید که معنای آن خالی کردن دل مردم باشد، جرم است و باید با آن برخورد شود.

دستور ویژه دو روز پیش رئیس عدلیه به دادستان کل کشور و دستگاه‌های امنیتی

پیش از این هم رئیس قوه قضاییه، حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای، در جلسه نوزدهم آذر ۱۴۰۳ شورای عالی قوه قضاییه یعنی دو روز پیش بیان کرده بود: ممکن است در این روز‌ها شیطنت‌ها بیشتر شود و بدخواهان در داخل کشور بخواهند با عملیات روانی و پمپاژ دروغ از طُرق مختلف اعم از فضای مجازی و تریبون‌های گوناگون، در جامعه ناامنی ایجاد کنند و چه از حیث امنیت روانی و چه غیر از آن، مشکلاتی را بوجود آورند؛ از اینرو همه مسئولان ذیربط قضایی به‌ویژه دادستان کل و دادستان‌های سراسر کشور باید با همکاری و هماهنگی دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی، به صورت مستمر و مداوم موضوعات را رصد کنند و در صورت امکان جهات پیشگیرانه را اتخاذ کنند و چنانچه بدخواهان درصدد انجام اقداماتی باشند، مقابله متناسب را به عمل آورند.

دادستان کل کشور در این حوزه نسبت به هدایت و ارشاد دادستان‌های سراسر کشور اهتمام داشته باشد و همه تدابیر و تمهیدات برای تحکیم امنیت مردم در ابعاد گوناگون به‌ویژه امنیت روانی شهروندان، اتخاذ شود تا فرصت سوء‌استفاده از دشمن سلب شود.

هشدار دادستانی کل کشور به برهم‌زنندگان امنیت روانی جامعه

با توجه به بیانات امروز رهبر انقلاب اسلامی و همچنین تاکید دو روز گذشته رئیس قوه قضاییه، دادستانی کل کشور با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: فعالان رسانه‌ای و مجازی کشور از پرداختن به موضوعاتی که امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کند و ترساندن مردم را به همراه دارد، پرهیز کنند.

در اطلاعیه دادستانی کل کشور آمده است: دادستانی کل کشور با در نظر گرفتن شرایط حساس داخلی و منطقه‌ای از فعالان رسانه‌ای و مجازی کشور می‌خواهد از پرداختن به موضوعاتی که امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کند و موجب ترساندن مردم نسبت به شرایط می‌شود، پرهیز کنند.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: همچنین به دستگاه‌های ذیربط دستور داده شده است ضمن رصد فضای مجازی، رسانه‌ها و یا افرادی که اقدام به شایعه‌پراکنی یا برهم زدن امنیت روانی جامعه می‌کنند به دستگاه قضایی معرفی شوند.

این اطلاعیه می‌افزاید: با افرادی که ضمن اظهارات غیرمسئولانه با انتشار محتوای خلاف واقع، نشر اکاذیب و توهین اقدام به بر هم زدن امنیت روانی جامعه کنند و باعث ترس مردم شوند، براساس قانون برخورد مقتضی صورت خواهد گرفت.

برخورد دادستانی تهران با عوامل برهم زننده امنیت روانی جامعه

بر اساس این گزارش، اما نکته مهم در برخورد با عوامل برهم زننده امنیت روانی جامعه اینکه سه روز پیش یعنی در تاریخ هجدهم آذر ماه ۱۴۰۳ دادستانی تهران با یک روزنامه، افراد مشارکت کننده در یک مصاحبه آن روزنامه که امنیت روانی مردم را خدشه دار کرده است برخورد مقتضی قضایی کرده و علیه روزنامه مورد اشاره‌گر و مصاحبه شونده‌ها اعلام جرم شده است.

همچنین در همان روز یعنی هجدهم آذر نسبت به تولید محتوای صورت گرفته از سوی دو فعال فضای مجازی و سیاسی اعلام جرم شد و در یک مورد دیگر هم ضابط با هماهنگی و دستور مقام قضایی به یک فعال سیاسی برای اصلاح محتوای تولید شده تذکر داد که مطلب منتشر شده تصحیح شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->